aboutus

ANHUI DERUN IMPORT & EXPORT TRADING CO., LTD

ANHUI DERUN IMPORT & EXPORT TRADING CO., LTD ANHUI DERUN IMPORT & EXPORT TRADING CO., LTD ANHUI DERUN IMPORT & EXPORT TRADING CO., LTD ANHUI DERUN IMPORT & EXPORT TRADING CO., LTD
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: Derun
Jaarlijkse omzet: 5000000-10000000
Opgericht Jaar: 2017
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

Anhui Derun wijdt zich aan het onderzoek en de ontwikkeling van harsen, adhesiepromotor, schuimwerend middelagent, was en andere producten voor deklagen, inkt, kleurendeeg, kleefstoffen en andere systemen. Het verbetert hoofdzakelijk de glans, adhesie die, die snel, vergelende weerstand, weerbestendigheid en pigmentbevochtigbaarheid van geëindigd - producten nivelleren drogen.

 

Wij bieden technische oplossingen door de distributie en de vervaardiging van chemische producten (pigment, additieven en harsen) voor verschillend aan

sectoren zoals verven, deklagen, drukinkten, kleefstoffen en plastiekenfabrikanten.

Wij verstrekken een brede waaier van producten aan flexographic de drukinktindustrie voor gravure, compensatie, overdrukken vernis en silkscreen druk.

De producten inclusief van harsen, pigment, vullers, verspreiders, schuimwerende middelen, reologiebepalingen, en was enz.

Anhui Derun denkt uw betrouwbaarste bunsinesspartner te zijn, rooskleurigere toekomst samen creëren.

 

China ANHUI DERUN IMPORT & EXPORT TRADING CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

Geschiedenis

Met meer dan 17 jaar ervarings, wij momenteel in Zuidoostenaisa, Zuid-Azige, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Westelijk Europa, onze teamdoelstellingen paticipating om de meeste rendabele producten te verstrekken, klanten van de meeste waardevolle purchacesuggesties aan redelijke prijs tussen de markt van China en internationale markt pogen te voorzien.

China ANHUI DERUN IMPORT & EXPORT TRADING CO., LTD Bedrijfsprofiel 0
 

Dienst

Wij bieden technische oplossingen door de distributie en de vervaardiging van chemische producten (pigment, additieven en harsen) voor verschillende sectoren zoals verven, deklagen, drukinkten, kleefstoffen en plastiekenfabrikanten aan.

Wij verstrekken een brede waaier van producten aan flexographic de drukinktindustrie voor gravure, compensatie, overdrukken vernis en silkscreen druk. De producten inclusief van harsen, pigment, vullers, verspreiders, schuimwerende middelen, reologiebepalingen, en was enz.

China ANHUI DERUN IMPORT & EXPORT TRADING CO., LTD Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Ⅰ. Pre-sales de Diensten

Full-time Online Klantenservice

De verkoop en het technische personeel verlenen de diensten om bedrijfszaken, technologie, producten en enz. te bevorderen

Verzend steekproeven voor gratis versie

Ⅱ. De technische ondersteuningdiensten

Verstrek efficiënte product gepersonaliseerde aanpassing volgens de klantenvraag

Professionalized R&D, productie en verkoop de teams volgen klantentoepassing en koppelen, en passen snel productindex en technologie volgens de vraag terug aan

Overleg van het antwoord het relevante product tijdig tijdens toepassingsproces

De klanten kunnen naar het plaatsen van inkooporder, levering en andere informatie onmiddellijk verwijzen

Ⅲ. De logistiekdiensten

Verstrek speciale verpakkingswijze voor producten volgens productprestaties en de klantenvraag

. De naverkoopdiensten

In time klantenservice ontvangt klantenadviezen, suggesties en klachten

 

 

Contactgegevens